Zimmer benelux logo

Behandeltafel Z-Ultimate 2.0

Dé beste behandelbank van Duitse kwaliteit

ONTVANG EEN OFFERTE VOOR EEN BEHANDELBANK MET EEN KORTING, ENKEL DEZE MAAND GELDIG!

Behandeltafel
Z-Ultimate 2.0

De Z-Ultimate 2.0 is een serie van de meest functionele revalidatietafels die door therapeuten over de hele wereld worden gewaardeerd. Deze zeer robuuste, stabiele en volledig verstelbare behandelbanken maken het mogelijk om echt comfortabel met de patiënt te werken. De moderne look en de brede waaier aan opties en kleuren maken de Z-Ultimate 2.0 tot de ultieme behandeltafel voor elke praktijk.

Zimmer 3-delige behandeltafel
Zimmer 5-delige behandeltafel
Zimmer 7-delige behandeltafel

Met de Z-Ultimate 2.0 kan namelijk alles! Lig- en zitpositie, Trendelenburgstand en pli-stand. De tafel kan gemakkelijk versteld worden tijdens de behandeling, zonder dat de patiënt zich hoeft te bewegen.

Kortom: dit is de méést universele, gebruiksvriendelijke behandelbank die verkrijgbaar is op de markt. Dé beste keuze voor de therapeut die alles eist van een professionele behandelbank van topkwaliteit.

De catalogus van deze behandelbank kan je downloaden op onze website.

Behandelbank
Video afspelen

Lopende maand deals op behandeltafels

De Z-Ultimate 2.0 is de crème de la crème van behandelbanken. Osteopaten en kinesisten zijn laaiend enthousiast over deze unieke behandelbank, omdat deze uiterst stabiel en betrouwbaar is. Standaard is de behandelbank voorzien van een snelle motor (18sec), waardoor een H/L verstelling niet eindeloos duurt.

Meer weten over deze uiterst functionele behandelbank? Vraag je offerte aan en geniet nu van onze introductiekorting!

Behandelbank 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwigheden en aanbiedingen van Zimmer Benelux?