Table de traitement 7 pièces | Z-Ultimate 2.0

Le Z-Ultimate 2.0 est la table de traitement et d'examen idéale pour les physiothérapeutes qui ne se satisfont que du meilleur équipement.

Application
Disponibilité
Livraison rapide
Sku
cae82d4350cc

Télécharger le catalogue

Télécharger le catalogue

Vous souhaitez obtenir plus d'informations, un prix et/ou une démonstration sans engagement ?

Remplissez vos coordonnées et nous vous contacterons dans un délai d'un jour ouvrable.
*Alle prijzen die getoond worden op de website zijn exclusief BTW

Détails du produit
Spécifications techniques

Professionele Behandelbank Z-Ultimate 2.0

De Z-Ultimate 2.0 markeert de opkomst van een nieuwe generatie in professionele behandelbanken, ontworpen met nadruk op onovertroffen veelzijdigheid en comfort. Deze premium behandelbank voldoet aan alle vereisten van moderne fysiotherapeuten en zorgt voor een optimale behandelingservaring voor zowel therapeut als patiënt.

Ontdek de Geavanceerde Functionaliteiten van onze behandelbanken

Maximale Stabiliteit

De Z-Ultimate 2.0 kenmerkt zich door een ongekende stabiliteit. Ongeacht of er druk wordt uitgeoefend op het voeteinde of de zijkant, de bank blijft volledig stabiel. Dit verzekert zowel patiënten als therapeuten van veiligheid en vertrouwen tijdens elke behandelsessie.

Versterkte Ondersteuning

In tegenstelling tot traditionele behandelbanken, die veelal leunen op één of twee gasveren voor de rugondersteuning, beschikt de Z-Ultimate 2.0 over een stevig frame voor extra duurzaamheid en steun.

Snelle en Efficiënte Motor

Standaard uitgerust met een snelle motor, brengt de Z-Ultimate 2.0 de tafel binnen slechts 18 seconden van de laagste naar de hoogste stand — een significante verbetering vergeleken met de 24 seconden van concurrerende modellen.

Verhoogde Draagcapaciteit

Ontworpen om een breed scala aan patiënten te accommoderen, verzekert deze behandelbank van veelzijdigheid en toepasbaarheid in diverse behandelscenario’s.

Innovatief Inklapsysteem van Side Wings

Met een volledig vernieuwd inklapsysteem bieden de side wings van de 7-delige Z-Ultimate 2.0 extra steun. Patiënten kunnen vol vertrouwen hun volledige gewicht erop plaatsen.

Gebruiksvriendelijke Kringschakelaar

Voorzien van een intuïtieve kringschakelaar, waarbij een simpele druk omhoog de tafel laat stijgen, elimineert het alle verwarring in bediening en verhoogt het gebruiksgemak.

Mobiel en Flexibel

Met vier zwenkwielen standaard geïnstalleerd, biedt de Z-Ultimate 2.0 eenvoudige mobiliteit en flexibiliteit binnen uw praktijk. Het frame is uitgevoerd in een stijlvol antraciet, in lijn met het Z-Ultimate ontwerp.

Hygienic PRO Textiel

De innovatieve Hygienic PRO textielbekleding is gemakkelijk te desinfecteren en bestand tegen scheuren, waardoor de behandelbank zowel hygiënisch als duurzaam is.

Esthetiek en functionaliteit gecombineerd in één behandelbank

Naast technische superioriteit biedt de Z-Ultimate 2.0 een elegant design dat moeiteloos opgaat in elke praktijkomgeving. Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen, laat deze behandelbank zich aanpassen aan de unieke stijl en atmosfeer van uw praktijk.

Extra Opties voor Personalisatie voor uw behandeltafel

Aanpasbaarheid voor Iedere Behoefte

  • Elektrische posturale drainagefunctie: Ideaal voor gespecialiseerde behandelingen.
  • Paneelopties: Keuze uit speciaal harder of zachter paneel, een breder paneel van 80 cm of een smaller paneel van 57 cm.
  • Langwerpig Neusgat: Voor verhoogd comfort tijdens behandelingen in buikligging.
  • Papierrolhouder: Voor verbeterde hygiëne en gebruiksgemak.

De Z-Ultimate 2.0 behandelbank vertegenwoordigt meer dan alleen een uitrusting; het is een investering in de kwaliteit van uw praktijk en de zorg die u aan uw patiënten biedt. Verken de ongeëvenaarde mogelijkheden en personaliseer de bank naar uw voorkeuren om de ideale behandelomgeving te realiseren.

 

DONNÉES TECHNIQUES
Longueur 204 cm
Hauteur 47 - 100 cm
Largeur 67 cm
Poids 105/120 kg
Charge maximale 250 kg
Produits susceptibles de vous intéresser :

Merci de remplir vos coordonnées.

Remplissez vos coordonnées pour télécharger la brochure du produit